Print service

Euphron maakt gebruik van uiteenlopende, milieuvriendelijke druktechnieken. U kunt een keuze maken uit onder meer screenprinting, waterbased textieltransfers, tampondruk en exclusieve borduurapplicaties.

In overleg met de opdrachtgever stellen we uit een aantal aspecten een artwork samen. Dit kan van alles zijn; films, een visitekaartje of een digitaal bestand. In onze drukstudio zitten vakbekwame ontwerpers die uw artwork, indien noodzakelijk, omzetten naar bruikbaar materiaal voor de drukker of graveur. In alle gevallen is dit een digitaal bestand en vrijwel altijd is dit een vectorbestand. Euphron maakt gebruik van uiteenlopende, milieuvriendelijke druktechnieken. U kunt een keuze maken uit onder meer screenprinting, tampondruk of een exclusieve borduurapplicatie. Op het gebied van transfers (bedrukkingen op textiel) heeft Euphron de mogelijkheid tot verschillende soorten transfers.Textiel Transfers

Euphron Eco textiel transfers staan bekend om: Een goede hechting, wasbestendigheid, kleurechtheid. Bewerking over stiknaden is geen probleem.

Zeefdruk Transfer

Ideale oplossing bij grote aantallen.

Digitaal Transfer

De oplossing bij kleine aantallen meerkleurenwerk. Full color zonder meerprijs.

Plotter Transfer

Perfect bij één kleur. Leverbaar vanaf één stuk.

Promotioneel borduurwerk

Een promotionele borduring op uw bedrijfskleding of ander textiel wordt door Euphron verzorgt. Voor zowel grote als kleine bestellingen.

Bedrijfskleding

Uw logo of embleem als borduring geeft uw beroepskleding een exclusieve uitstraling.

Kwaliteit

Een Euphron borduring is kleurecht slijtvast en wasbestendig. Uw textiel verdient onze kwaliteit

Haarscherp graveren

Een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt is de lasergravure. Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld.