Persoonlijk, helder en meedenkend. Branding Design Logo Print

Euphron beschikt over een prachtig en gevarieerd assortiment promotionele producten en gepersonaliseerde relatiegeschenken. De afgelopen 25 jaar hebben wij een uitgebreid leveranciersbestand opgebouwd om aan uiteenlopende wensen te kunnen voldoen. Wij kunnen alle producten voorzien van uw bedrijfslogo om uw event of merkactivatie onder de aandacht te brengen .

Over Ons

Euphron Gifts & Promowear wordt geleid door Jeroen Jaring. Jeroen is meer dan 25 jaar werkzaam in de sportindustrie. Zo is hij onder meer werkzaam geweest bij AFC Ajax, Koninklijke Nederlandse Voetbalbond en Almere City FC in diverse commerciële functies. Internationaal was Jeroen vijf jaar lang directielid van een toonaangevende Ierse fabrikant in textieltransfers. Onder zijn leiding zijn Europese topvoetbalclubs gecontracteerd en gerenommeerde sportmerken waaronder Nike, Adidas, Puma, Tommy Hilfiger en Benetton voorzien van transfers van topkwaliteit.

Design studio

Euphron International beschikt over een eigen styling & design-afdeling. Hiermee kunnen wij optimaal inspelen op uw wensen. Samen bespreken we de mogelijkheden op het gebied van verpakking, afwerking en kleurstelling. Vervolgens passen we die toe in het productontwerp.

Logistiek

Omdat het economisch klimaat snel verandert is het belangrijk op logistiek terrein flexibel te zijn. In veel gevallen draait het ontwikkelen en/of verkrijgen van een artikel om een combinatie van productietijd, productiekosten en transporttijd en -kosten. Voor elk product zoeken we naar de beste oplossing.

Global sourcing

Euphron International importeert haar goederen wereldwijd. We zijn voortdurend op zoek naar de beste importlocaties, waar hoge kwaliteit wordt gekoppeld aan scherpe prijzen. Euphron werkt uitsluitend met ISO- en Okoe-Tex gecertificeerde toeleveranciers, die voldoen aan internationale maatstaven.

Gedrevenheid
100%
Zorg en kwaliteit
100%
Levertijd
100%
Value for money
100%

Eupron De Historie

Een overzicht van onze levensloop.

2020

Euphron | Lancering Nieuwe website 3.0

Introductie vernieuwde website.

2016

Rabo Bank

Running wear Rabo Bank Triatlon.

2011

VVCS/Fifpro (World Player Union)

Kerstcadeau professioneel voetballers.

2010

Ajax Names & Numbers Programma

Licentie Ajax namen & nummers op de officiele wedstrijdshirts.

2008

EK | KNVB

Euphron officieel bureau KNVB promotie programma's.

2006

WK | KNVB

Euphron officieel bureau KNVB promotie programma's.

2005

De Start van Euphron

Oprichting Euphron in de promotionals en merchandising branche.

Even voorstellen

Euphron kent twee solide pijlers die staan voor wat ze met u afspreken.

Jeroen Jaring Owner Welkom bij Euphron, leuk u te ontmoeten. Stel mij elke (uitdagende) vraag over uw ideeën en wensen. Facebook Instagram Linkedin
Anne Semplonius Marketing Graag wissel ik met u van gedachten over de mogelijkheden wat betreft design, productie en logistiek. Facebook Twitter Linkedin